Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTVRDIO I SUD Partizan mora da plati Zvezdi 6,7 miliona! Mogu crno-beli po pravdu u Lozanu, ali…

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Detalj sa poslednjeg večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana (Foto: Starsport)

Još uvek se vuku ”repovi” u vezi navijačkih incidenata iz prošle sezone na derbijima odigranim na ”Marakani”, ali izgleda da ćemo konačno da dobijemo rasplet cele priče.


Španija 2: Na meču Ueska – Andora, naša kladionica nudi kvotu 2.75 za igru ug 3+.


Kako prenosi ”Sportski žurnal”, Prvi opštinski sud odbio je tužbu Partizana protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog kazne koja je početkom leta izrečena crno-belima, posle dva prolećna derbija na Marakani.

Partizan se na taj korak odlučio jer su disciplinski organi 15. juna ove godine doneli odluku da klub iz Humske plati Crvenoj zvezdi 6.702.000 dinara na ime odštete, zbog nereda koje su pristalice crno-belih pravile tokom derbija na našem najvećem stadionu.

Veliki broj polomljenih stolica ostao je posle tih mečeva, oštećene su i kapije stadiona, razbijene sijalice…

Partizan je najpre kažnjen sa 4.600.000 dinara zbog nereda koje su njegovi navijali pravili tokom derbija odigranog 27. februara ove godine. Crno-beli to nisu platili, a Zvezda je kasnije poslala novu prijavu FSS-u i dug je narastao na 6.702.000.

Prvi opštinski sud je u svom obrazloženju konstatovao da su stranke, u ovom slučaju Partizan i FS Srbije, u obavezi da svoje sporove rešavaju pred Spoortskim arbitražnim sudom u Lozani.

Sada je Partizanu, znači, jedino preostalo da se žali poomenutom sudu u Lozani, ali bi samo takse za pokretanje tog postupka bile skuplje od kazne koja je crno-belima već izrečena. Upravo zbog toga se ne očekuje da se u Humskoj odluče i na taj korak.

PROČITAJTE JOŠ:

Portugalija bez Ronalda, ali sa neočekivanim junakom uništila Švajcarsku i postala poslednji učesnik četvrtfinala! (VIDEO)

POTPUNI HIT Ceo svet se sada smeje Enrikeu! Šta bi tek bilo da nisu toliko vežbali penale?

1 komentar

1 komentar

  1. Loznica

    07.12.2022. at 06:52

    Naravno da moraju da plate, to je jedino ispeavno. Problem je što mi imamo profitere na čelu kluba, VV, pa udvostruče dug, pa podele sa nekim.
    Mi nikada u istoriji nismo imali ovakve profitere. Bilo je, ali ovakvih nikada.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.