Budimo u kontaktu

KATAR 2022

POTVRDIO ZLE SLUTNJE Nejmar se oglasio emotivnom porukom: Ja sam sin Boga nemogućeg!

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Nejmar nije imao sreće (Foto: Beta/AP)

Utakmica sa Srbijom je za brazilsku superzvezdu bila kobna na određeni način. Doživeo je povredu zbog koje će verovatno da propusti ostatak grupne faze Svetskog prvenstva. Ipak, nije sve tako crno, pošto bi mogao da bude spreman za eliminacionu fazu.


NBA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Denvera u Los Anđelesu protiv Klipersa je 1.65. Utakmica počinje u 04.30.


Nejmar da Silva je u četvrtak doživeo povredu stopala koja na prvi pogled nije izgledala nimalo naivno. Zapravo, dan kasnije se ispostavilo da je ona teže prirode, što je moglo da se očekuje s obzirom na to da je nateklo toliko da je izgledalo kao da ima tenisku lopticu u tom delu tela.

Pošto su se zle slutnje obistinile, svetska fudbalska superzvezda se oglasila putem svog naloga na društvenoj mreži “Instagram”, te je sledećim rečima objasnila kako se oseća i šta se desilo:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

– Ponos i ljubav koji osećam dok nosim ovaj dres su neopisivi. Da mi je Bog dao šansu da biram zemlju u kojoj ću da budem rođen, bio bi to Brazil. Ništa mi u životu nije poklonjeno. Uvek sam morao da jurim svoje snove i da ostvarujem svoje ciljeve. Nikad nisam poželeo loše bilo kome, već sam pomogao onima kojima me pomoć bila potrebna – započeo je svoju poruku on, pa nastavio:

– Ovo danas je postalo jedan od najtežih trenutaka u mojoj karijeri. I ponovo na Svetskom prvenstvu. Da, povređen sam, to je iritantno, boleće me, ali sam siguran da ću da imam šansu da se vratim, jer ću da dam sve što mogu da pomognem svojoj zemlji, svojim saigračima i sebi. Toliko sam dugo čekao da bi me neprijatelj ovako oborio? NIKAD! Ja sam SIN BOGA NEMOGUĆEG i moja VERA je beskrajna – zaključio je Nejmar.

PROČITAJTE JOŠ:

BRAZIL U PROBLEMU Nejmar ne igra protiv Švajcarske

OPTUŽILI GA DA JE PROVOCIRAO RONALDA Zvezdin fudbaler prinuđen da se oglasi: Savladale su me emocije… (VIDEO)

1 komentar

1 komentar

  1. Aleksandar

    26.11.2022. at 10:17

    Tvoje pro***avanje je beskrajno! Kkava gomila gluposti i patetike!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.