Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NEKADA EVROPA, SADA BETON LIGA Rad sa Banjice nastavlja da tone!

Aleksandar Milosevic

Objavljeno

,

Navijači Rada sa Banjice (Foto: Starsport.rs ©)

Ne tako davno Rad je igrao Evropu, ali otkako je pre tri godine krenuo slobodan pad kluba sa Banjice, ne vidi se svetlo na kraju tunela! Popularni “građevinari” su u sezoni 2020/21 ispali iz elitnog ranga srpskog fudbala, a onda tumarali po Prvoj ligi i već u drugoj sezoni preselili se u Srpsku ligu Beograd.


ITALIJANSKA SERIJA A: Sasuolo dočekuje Inter (20:45), a kvota naše kladionice na GG3+ iznosi 1.83.


Nisu ni tu uspeli da zaustave kola koja idu nizbrdo i iako su ostala još četiri kola do kraja šampionata, Beograđani su izgubili i matematičke šanse da prežive u trećem rangu, jer su trenutno na poslednjem mestu na tabeli sa samo 10 osvojenih bodova iz 26 mečeva. Naredne sezone Rad će da se takmiči u Beogradskoj zoni. Zaista je neverovatno kako tone klub sa Banjice, koji je donedavno bio standardan član Superlige i znao često da namuči najveće srpske klubove, posebno na domaćem terenu.

Podsetimo, posle raspada zajednice Srbije i Crne Gore Rad je izborio četvrto mesto na tabeli i igrao kvalifikacije za Evropu. Tada su za tim sa Banjice, između ostalih, nastupali Luka Milivojević, Uroš Đurđević, Slavko Perović, Nemanja Kojić, Nikola Stoiljković, Filip Malbašić, Goraš Čaušić i Uroš Vitas. Sada ih očekuje mukotrpan posao da se ponove vrate na staze stare slave.

6 Komentara

6 Comments

  1. NR

    04.05.2024. at 18:00

    Zasto sin ne povuce neke veze.l?

  2. Armagedon

    04.05.2024. at 20:56

    Dobra lokacija ,mnogo skupih stanova moze da se izgradi. Umesto olupine od stadiona. Budimo realni. Kome treba fk Rad? Nikome objektivno.

  3. Ratko iz Mokrin

    05.05.2024. at 15:54

    Još, Voždovac, Čukarički, IMT,da se vrate u zonu gde im je mesto

    • Miki

      07.05.2024. at 19:58

      Ajde patak ne lupaj .
      Cuka je ok Vozd isto.
      Imt vozzi

  4. Mile

    08.05.2024. at 11:06

    Vratila se ofk-a vratiće se i rad kad tad

  5. Max Pain

    08.05.2024. at 17:49

    Iskreno,žalosno je stanje u našem fudbalu ali ipak je taj FK Rad igrao i prvu YU ligu,jedan od retkih klubova sa baš fanatičnim navijačima.Želim im mnogo bolje dane.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.