Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

“Pavle Ilić je pokvaren! Očekujem da Zvezda zatraži da sudi i u Kupu! To bi bio vrhunac sile koju ima”

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Pavle Ilić je sudio poslednja dva "večita" derbija (Foto: Starsport)

Odavno večiti derbi nije bio svetkovina fudbala. Bar prema onome što su pokazivali akteri na terenu. U poslednja dva, međutim, stvari su se promenile. Moglo je da se uživa u 172. i 173. okršaju naših najvećih klubova.


ITALIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Intera u milanskom derbiju (20:45) je 2.00.


Nažalost, oba puta se digla velika prašina. I oba puta na centru je bio Pavle Ilić.

Svetozar MArković i Pavle Ilić (Foto: Starsport)

TRI OD ČETIRI ODBRAMBENA IGRAČA NISU ZA PARTIZAN

Poslednji derbi sličan prošlom. Dinamičan, sadržajan, otvoren, bez taktilčih nadudrivanja. Efikasan derbi sa puno šansi. Ponovo dobra utakmica Crvene zvezde, vidi se da je Vladan Milojević dosta toga složio u timu, Zvezda je dosta bolja od Partizana, treba biti realan. Stvorila je više šansi, ima problem u završnici, ali opet je dala tri gola. Jesu dva iz penala, ali stvorila je dosta šansu iz igre, pogotovo ona Bukarija – rekao je Rade Bogdanović u emisiji Jutro na TV Prva.

Partizan je Zvezdi pravio dosta problema po desnoj strani.

– Ne postoje levi bekovi u Zvezdi i Partizanu, to su najslabije karike, u oba tima, nema ih ni u reprezentaciji, nema bekova nigde, a nekada su se najlakše stvarali. Partizan uvek dobro otvori, a na kraju loše završi. Tim koji nema dobar balans, trojica od četvorice u zadnjoj liniji nisu standard Partizana. Ubitačan napad za srpske i balkanske prilike, izuzetan vezni red, ali nema bodova i titule bez jake odbrane. Nisu je dobro selektirali i uigrali. Puno golova prima se iz prekida, kroz pas, kroz igru, ne možete da pravite tim i igru bez bedema ispred svog gola. Tri od četiri igrača nemaju mesta u Partizanu.


Igraće Partizan u sredu! Nepravde su bile i biće ih

Partizan je najavio mogućnost da ne igra u sredu, u polufinalu Kupa Srbije.

Partizan mora da igra, plaćeni su da igraju, nepravde su bile i pre, biće ih, nepravde su i sada, nekome sada, nekome kasnije,  fudbal se igra zbog navijača, oni moraju da izađu i odigraju utakmicu. To je rečeno u afektu, ali mislim da od toga nema ništa – smatra Bogdanović.


Potom je komentarisao sporne trenutke.

Moram da kažem da je Crvena zvezda bolji tim od Partizana. Prvi penal je bio sto posto,  a preloni trenutak bio je u 90. minutu, kada je prvo produžena utakmica za 15 minuta, kod 2:1 za Partizan, nezapamćeno kod nas. Hajde da su navili na 10, ali gde na 15… Imamo VAR, ali čovek je najpokvarenije stvorenje na kugli zemaljskoj. Ovaj sudija je u 90. minutu ponovo pokazao da je pokvaren. On je instruiran. Doveden je da drži sve pod kontrolom i da dobro navlači. Navukao je. Ono je bio faul. Igrao sam špica, bio sam centarfor, znam šta se svira, šta se ne svira. Imamo pas, igrača koji ima loptu, može da je odnese, skloni, iza njega, nema remplovanja, nego iza njega Ndiaje ima kontakt. To je faul. To je bio presudan momenat na utakmici. Dođe neki čuvar zatvora i pokvari sve. Mi danas pričamo o njemu, nesrećniku, umesto da pričamo o nekim lepšim temama.

O drugom penalu za Zvezdu:

– To mora neki ekspert, koji čita te knjige i šta piše u pravilima. Činjenica je da je bio metar i po van 16, nastao kontakt s loptom Antića, posle proklizao, napravio faul i šta se sad tu vrednuje. U samoj Evropi oni mučenici ne znaju pravila, a ne mi na Balkanu. Onaj Saka pada protiv Bajerna ne sviraju mu penal, sinoć Real protiv Barselone, klasična ista situacija, svira se penal. Mi se čudimo…

VAR NE SME DA REAGUJE

Na pitanje zašto nije reagovao VAR, usledio je odgovor:

– VAR ne sme da reaguje. Mislite da su oni u VAR postavljeni slučajno, kao što je Pavle Ilić na terenu? Kakav VAR! To se vrlo dobro zna, to je sve uigrano. 

U sredu je predviđen novi duel klubova sa Topčiderskog brda.

Dva poslednja derbija su bila na dobrom nivou. Dva trenera sa finim fudbalskim pedigreom i razmišljanjima. Fudbal se igra za navijače, lepo je videti ofanzivan fudbal. Što se tiče utakmice u sredu, očekujem da Crvena zvezda nazove FSS i odrede Pavla Ilića ponovo za sudiju. To bi bio vrhunac moći i sile koju ima – poručio je Rade Bogdanović.

24 Komentara

24 Comments

  1. Hrvatski ndh Partizan

    22.04.2024. at 11:49

    Medijska masinerija JSD ne staje

  2. Zvezdas

    22.04.2024. at 11:50

    Dajte ovom bosaksnom glavonji lazljivom mesto u uo ustaskog kluba vidi kako se trudi i botuje

    • Brc

      22.04.2024. at 12:50

      A ti uzmi lilihip ako nemaš,daću ti ga ja.

      • Hmmm

        23.04.2024. at 07:32

        lilihip.dacu ja tebi budimsku da glodjes.sta se hvalis da ti je mali

  3. franjin sljam

    22.04.2024. at 11:53

    Koliko Vucela i Ekipa placaju ovog bednika da ide po emisijama i da botuje za ovaj bedni klub 100 ili 50 evra?

  4. mrss

    22.04.2024. at 12:01

    Sljam glavati ide od emisije od emisije da botuje za franjotizan

  5. tudjmanova govna

    22.04.2024. at 12:02

    smrade bogdanovic tudjmanski

    • Aca

      22.04.2024. at 13:18

      Hranite se Hrvatskim govnima i od njih živite,Hrvatske kune su vaš spas smradovi jedni ciganski.Dičite se Hrvatskom Ideom i njihov logo nosite na grudima sa ponosom još samo i Hrvatsku zastavu da podignete u vis jer su vam i boje iste.

  6. Nenad

    22.04.2024. at 12:04

    Dokle više? Jednostavno, Zvezda napada, šutne po 25 puta na utakmici, Zvezda je bolja i jača u svakom duelu. Bogdanović sve vidi, samo ne vidi start Antića na zglob Bukarija, a to je za direktan crveni karton. Povlačenje Ovusua je drugi žuti karton. 3 dana pišete o nečemu toliko nerealno, kao da je ceo svet u crno beloj boji, a drugi ništa ne vide.

  7. Fred

    22.04.2024. at 12:09

    Rade idi cugni nesto. Bice ti lakse.

  8. cirkus

    22.04.2024. at 12:11

    klosarcina placena da laze i manipulise za svoj jsd zovu ga u svaku emisiju da manipilise klosar bolesni

  9. Hrvatski ndh Partizan

    22.04.2024. at 12:11

    Rade Rak te naceo

  10. cirkus

    22.04.2024. at 12:21

    Evo ga balija se javio da spinuje za svoj mali klub, kao porucen nista o Vucelicu ali mrznju prema zvezdi ima, to je dovoljno

  11. franjin sljam

    22.04.2024. at 12:23

    Jedva cekam da vas napune u ervopri olosi smrdljivi

  12. Džool

    22.04.2024. at 12:24

    Budala prolupala

  13. Zvezdas

    22.04.2024. at 12:30

    Dzukela bosanska ne staje, botuje za 50 evra za svoj -u- klub

  14. Zvezdas

    22.04.2024. at 12:32

    POkvareno govedo Bosansko nekome kaze da je pokvaren i jos spominje produzetak a moze sam i da procita na ovom portalu zasto je bilo 15 minuta

  15. Nahbar

    22.04.2024. at 12:39

    Lupeta Rade,Zvezda daje gol za 2:2 pa tek posle toka ide 15 minuta nadoknade i kome to odgovara.
    Jeste glup.

  16. anti-albanska ciganija

    22.04.2024. at 12:42

    tako je rade…
    te albanske cigane , njihovu civlizaciju i karakter, valja proterati iz srbije

  17. ASOCIJACIJA

    22.04.2024. at 13:26

    ( A)Lice sa poternice (B)Sudija iz zatvora(C)stručni sudijski eksperti(D)sudijska organizacija.KONAČAN ODGOVOR crvena zvezda.RADE BOGDANOVIĆU SVAKA TI ČAST JEDINI SI PREDVIDEO SVE OVO ŠTO SE DEŠAVA I JEDINI IMAŠ M..A DA TO KAŽEŠ.

  18. Indija Pakistan Cigan mala

    22.04.2024. at 15:33

    Dal je moguće da ovaj mali ima toliko vremena u svom životu da ..al bre na bukvalno svakoj vesti o Partizanu se upali 🙄😆
    Ovaj što ga Tudjman uzjahao, Haradinaj, ovaj što priželjkuje drugome da ga “rak izjede”.
    Toliko se upalio, da se više ne trudi čak ni prikriveno, sad se toliko upalio, da samo štancuje “komentare”.
    Da mu neko plaća za svaki identičan komentar, na vesti o Partizanu, po samo jedan dinar, klinac bi se uveliko obogatio.
    Ovako ih jadnik, štancuje i vrti u krug iz bolesne opsesije izazvane Partizanom.
    Paćenik mali, jadni.

  19. CIGANIN SAM AL NAJLEPSI

    22.04.2024. at 15:51

    Bolesni sektasi iz udbaske rupe su sinovi i unuci crvenih komunistickih olosa koji su ih osnovali.Nisu im rekli da ih je osnovao Kracun ubica Srba,da im je predsednik bio Slavko Komar kao i Alija Krpo.

    • Hmmm

      23.04.2024. at 07:36

      sve dok nemamo veze sa pekom i kočom vasim osnivacima ,zasluznim sto su saveznici za noc sravnili leskovac i pola nisa.krcun im nije ni za nokat.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.