Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

SAZNAJEMO “Elita” u četvrtak na “Marakani”, skauti prate Dragovića, Kataija, Erakovića, Morelosa i druge…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Aleksandar Katai na meti skauta (Foto: Beta/AP)

Nije tako daleko letnji prelazni rok kada slede veliki poslovi klubova u dovođenju pojačanja. Do konačne odluke i ponuda je dug put, ali se ništa ne prepušta slučaju kada su na sceni velike utakmice.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Juventusa protiv Viljareala je 2.10. Meč počinje u 21:00.


Ponovo će u loži stadiona “Rajko Mitić” doći snimatelji iz Evrope, a svoje emisare imaće: Milan, Torino, Verona, Trabzon, Bešiktaš, Anderleht, Briž, Groningen, Borusija iz Mehengladbaha, Viljareal, Bazel… Svakako da će još neko “skoknuti” do Beograda i ispratiti megdan Crvene zvezde i Rendžersa koji imaju kvalitetne pojedince da ponude tržištu.

Nastup u osmini finala Lige Evrope je potvrda da zaintresovane ekipe pojedinačno u još jednom fudbalskom spektaklu se pokažu, a na skautima je da skocakju izveštaje sportskim direktorima. Većina ostrvskih klubova je izvidnicu slala na prvi megdan u Glazgovu.

Niko za sada od “snimatelja” neće da otkriva karte, već ističu da im je intresantna utakmica, da vole da prate mečeve u sjajnom ambijentu na terenu i ako neko posebno bljesne biće u tefteru za leto. Jasno je da su kod crveno-belih intresantni: Aleksandar Dragović, Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Seku Sanogo, Strahinja Eraković, Milan Pavkov…

Takođe, zanimljivih igrača ima i u redovima “policajaca”. Tu su pre svega Tavernije, Kent, Morelos i Džek. Nema sumnje da će i oni da se nađu u tefterima skauta evropskih velikana.

Zarada od prodaje donosi profit za nova ulaganja, ali sačekaćemo odluke evropskih klubova na kraju sezone.

ČOLA SU ČEKALI KAO SPASIOCA U MANČESTERU Sada je morao da beži sa Old Traforda, “bombardovan” je, vređan i pljuvan (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.