Budimo u kontaktu

ITALIJA

SERIJA A Dupla “nula” na Olimpiku, Lacio i Atalanta razočarali! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Demiral zaustavlja golgetera Lacija Imobilea (Foto: Beta/AP)

Vatromet je izostao, Lacio i Atalanta odigrali su utakmicu koja se neće dugo pamtiti. Ko je zadovoljniji napustio Olimpiko, teško je reći, jer su tri boda bila neophodna i jednima i drugima.


PREMIJER LIGA: U nedelju od 15 igraju Arsenal – Barnli, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.35. 


Nema sumnje da su mnogi očekivali goleadu na utakmici u Rimu. Ali, ne samo da su nizostali golovi, izostale su u očekivanom broju i šanse, pogotovo one iz kategorije stopostotnih.

Tokom čitavog prvog poluvremena nije bilo situacije koja je mirisala u većoj meri na pogodak. Jednostavno, ni jedni ni drugi nisu bili blizu vođstva, pa je na osnovu igre iz prvih 45 minuta bilo jasno da bi meč mogao da odluči i samo jedan gol.

Prvo koliko-toliko uzbuđenje viđeno je u 64. minutu, kada je Zakanji bio u prilici da dovede Lacio u vođstvo. U 74. minutu mogao je i Adem Marušić da zatrese mrežu Atalante, ali ostalo je 0:0, baš kao i do kraja susreta.

SERIJA A, 23. kolo

Subota

Đenova – Udineze 0:0

(Kambijaso ck 79)

Inter – Venecija 2:1 (1:1)

(Barela 40, Džeko 90 – Anri 19)

Lacio – Atalanta 0:0

Nedelja

12.30 Kaljari – Fjorentina

15.00 Napoli – Salernitana

15.00 Specija – Sampdorija

15.00 Torino – Sasuolo

18.00 Empoli – Roma

20.45 Milan – Juventus

Petak

Verona – Bolonja 2:1 (1:1)

(Kaprari 38, Kalinić 85 – Orsolini 14)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.