Budimo u kontaktu

ITALIJA

NAVIJAČI FJORENTINE ZATEČENI Vlahović ne igra u nedelju u Kaljariju!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Dušan Vlahović će da preskoči gostovanje Fjorentine u Kaljariju (Foto: Beta/AP)

Dušan Vlahović i Fjorentina su ovih dana u pravom malom ratu. Međutim, najnovija informacija iz Firence prilično je uznemirila navijače “viole”.


ABA LIGA: U nedelju od 12 igraju Mega – Borac, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.40.


Dan nakon što je izvršni direktor Fjorentine, DŽo Barone, (ponovo) imao šta da zameri Vlahoviću i to javno, srpski golgeter se nije našao među putnicima na meč sa Kaljarijem, koji se u okviru 23. kola italijanskog prvenstva igra u nedelju od 12.30.

Ispostavilo se da, pored sjajnog napadača, u autobus kojije krenuo ka aerodromu, nije ušao ni Vlahovićev klupski kolega, Saponara. Italijanski novinari, poput Sare Meini koja radi za RAI, utvrdili su da je, najverovatnije, koronavirus razlog za ova odsustva.

Sa Fjorentinom u Kaljari nisu krenuli Vlahović i Saponara. Po svoj prilici, to su ona dva igrača za koje se danas (bez navođenja imena) tvrdilo da su zaraženi koronavirusom. A sa ekipom su krenuli i članovi uprave, Barone, Prade i Ferari – napisala je ona.

To je zatim potvrdio i jedan od najbolje informisanih novinara iz Italije, Fabricio Romano…

EP ZA RUKOMETAŠE Hrvatska ostala bez borbe za medalju, senzacionalna pobeda Islanda

DRAMA U BOSNI Obračun navijača, čuli se pucnji, ima povređenih! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.