Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ŠTA JE CRVENI AKO OVO NIJE? Čemu uopšte služi VAR ako se ne koristi… (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Partizana okružili sudiju Simovića i u neverici šire ruke (Foto: Starsport)

O situaciji iz 11. minuta utakmice Čukarički – Partizan sigurno će još dugo da se priča, a opšti je utisak da je sudija Simović, ako je već pokazao karton, onda morao da pokaže crveni, a ne žuti. Dakle, ili bez kartona, ili crveni. Žuti nikako!


Meksiko: Na meču Keretaro – Tigres, naša kladionica nudi kvotu 2.05 za igru ug 3+.


Lopta je upućena sa polovine Partizana ka Rikardu, kojeg je kao poslednji čovek odbrane, što se na snimku dobro vidi, oborio Kovačević. Simović je svirao, uhvatio se za džep, ali je na zaprepašćenje svih u crno-belom taboru pokazao samo žuti karton, iakmo su pravila o poslednjem igraču odbrane jasna.

Međutim, nije jasno zašto se nije oglasio niko iz VAR sobe? Zašto ova situacija nije proverena, kada tehnologija to već omogućuje. U VAR sobi su bili Marko Ivković i Goran Beljin, ali se nisu oglasili, a morali su.

Sigurno je da je ovaj detalj i odluka Simovića uticala na krajnji ishod, a nama ostaje da postavimo pitanje – čemu služi VAR ako se u ovakvim situacijama ne koristi?

Pogledajte start Kovačevića, u tom trenutku poslednjeg čoveka odbrane, na Rikarda Gomeša.

8 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.