Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

UOČI ŽREBA Partizanu prete “mine” do Lige Evrope! Lak put do Lige konferencije… Poznati potencijalni rivali crno-belih

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Trener Ilija Stolica i fudbaleri Partizana (Foto: Starsport)

Liga Evrope ili Liga konferencije? Partizanov učinak najpre zavisi od rezultata dvomeča sa AEK-om iz Larnake. Istini za volju, navijači kluba iz Humske nemaju mnogo razloga za optimizam, s obzirom na loš početak sezone. Ipak, evropska iskušenja donose motiv više, pa je moguće da crno-beli pokažu bolje lice.


SRBIJA, PRVA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Železničara protiv Zlatibora je 1.48. Meč u Pančevu počinje u 17:30.


Ukoliko eliminiše Kiprane, već se znaju potencijalni rivali Partizana na poslednjem koraku do plasmana u Ligu Evrope. Postoje “mine”, ne bi bilo loše da se izbegnu Gent (Belgija) i Harts (Škotska), a prete još Austrija Beč, Sivas (Turska), Dnjipro (Ukrajina) i Silkeborg.

Ako se, pak, dogodi da Partizan bude eliminisan u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ne bi trebalo da ima previše težak zadatak u borbi za plasman u Ligu konferencije. UEFA je već skratila spisak potencijalnih protivnika, u toj grupi nije splitski Hajduk…

Poslednja prepreka pred grupnom fazom Lige konferencije nije nepremostiva. Klub iz Humske igrao bi protiv Levskog ili Hamruna, Spartaka Trnave ili Rakova, Lugana ili Hapoel Ber Ševu ili MOL-a ili Petrokluba.

Šta vi očekujete od Partizana u Evropi? Ostavite komentar.

PROČITAJTE JOŠ:

Bivši fudbaler Partizana osuđen na četiri i po godine zatvora!

Ima li mesta za dodatne dolaske u Zvezdu? Dva igrača “vise”

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.