Budimo u kontaktu

EVROKUP

“GROBARI” U EKSTAZI Uskoro izlazi film o povratku Željka Obradovića u Partizan! (VIDEO)

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Željko Obradović (Foto: Beta)

Novosti koje je Evrokup objavio obradovale su sve navijače Partizana! Najuspešniji evropski trener, Željko Obradović, dobiće svoj dokumentarni film koji će javnost moći da vidi 1. marta.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota na igru 3+ na meču Čelsi – Lil u MaxBet kladionici je 1.85.


Film o karijeri legendarnog Žoca biće prikazan početkom sledećeg meseca. Iz kratkog isečka koji se nalazi na Tviteru Evrokupa, može se zaključiti da je fokus pretežno na povratku proslavljenog trenera u Partizan.

Pored Željka u najavnom snimku možemo videti i Bogdana Bogdanovića. Sigurno je da će pristalice crno-belih sa oduševljenjem dočekati film o treneru koji im je doneo titulu prvaka Evrope 1992. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

PROZIVKA! ,,Mur je igrač za male klubove!”

Veljko Nikolić operisan u Francuskoj, za vikend u Beogradu

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.