Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

GRUPA “D” Silni Portugalci, Sporting pregazio Ajntraht u Frankfurtu! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Trinkao postiže drugi gol za Sporting u meču u Frankfurtu (Foto: FK Sporting)

Zvanični osvajač Lige Evrope Ajntraht, proveo se kao bos po trnju u premijernom meču ju ovogodišnjoj Ligi šampiona. Sporting je do nogu potukao Nemce u sred Frankfurta, sjajnom partijom u drugom poluvremenu – 0:3.


Na meču Inter – Bajern, naša kladionica nudi kvotu 2.15 za igru GG4+.


U prvih 45 minuta nemački tim je imao dve dobre prilike, obe preko Kolo Muanija, dok je sa druge strane Sporting stvorio jednu šansu koju nije realizovao Edvards. Ipak, najzanimljivije je bilo u 12. minutu kada je u kaznenom prostoru Ajntrahta Kristofer Lenc oborio jednog igrača Sportinga, a sudija Grinfeld pokazao na belu tačku.

Međutim, u tom trenutku su se oglasile sudije iz VAR sobe. Usledilo je detaljno gledanje sporne situacije i na kraju je doneta odluka koja se razlikovala od sudijine prvobitne – nema penala za Portugalce. Ne treba pomonjati koliko su gosti bili razočarani.

Dugo se u drugom poluvremenu nije dešavalo ništa značajno, da bi onda, za dva minuta, od 65. do 67. Sporting postigao dva gola i prelomio meč. Edvards je dobio pas od Morita i preciznim udarcem doveo goste u vođstvo. Samo dva minuta kasnije novi šok za Nemce. ovog puta Edvards je bio u ulozi asistenta, a strelac je bio trinkao koji je preciznim šutem pogodio desni ugao za 0:2.

A osam minuta pre kraja totalni debakl Ajntrahta. Portugalci su postigli i treći gol, u ulozi asistenta našao se Poro, a loptu je u mrežu poslao Santos za ogromnih 0:3.

GRUPA D, 1. kolo

Sreda

Ajntraht Frankfurt – Sporting Lisabon 0:3 (0:0)

(Edvards 65, Trinkao 67, Santos 82)

21.00 Totenhem – Marselj

PROČITAJTE JOŠ:

PETRIĆ PRED SLOVAČKO Ako me pitate ko je favorit, reći ću da je to Partizan! Uradio bih isto što i Fejsa u Lazarevcu

Otkriven pravi razlog smene trenera Čelsija, nije poraz od Dinama nego superzvezda svetskog fudbala!

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.