Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

MANE POKAZAO KOLIKI JE CAR Ima milione, a po kiši i blatu igra humanitarni meč na terenu gde je sve i počelo! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Sadio mane zaigrao na terenu na kojem je načinio prve fudbalske korake (Foto: Printskrin/Tviter)

Jedan od najvećih afričkih fudbalera ovog vremena, Sadio Mane (30) predah od profesionalnih obaveza je našao u rodnom Bambaliju, tamo gde je sve počelo za njega. Napadač Liverpula često zaigra i fudbal sa svojim meštanima, priseti se dečačkih dana, s tim da je ovog puta povod za fudbalski meč bio humanitarnog karaktera.


BRAZIL Palmeiras dočekuje Atletiko GO, a kvota naše kladionice na pobedu domaćina je 1.42.


Mane se odazvao pozivu organizatora, uz njega tu su bili i slavni El Hađi Dijuf, Papis Demba Sise, Embaje Dinje… Svi na istom zadatku. Da se poigraju, zabave, privuku publiku i doprinesu da ova akcija postigne uspeh.

Vesela družina dobro se zabavila iako uslovi za igru nisu bili najbolji, nedostajala je trava, a solidno je i kiša napadala, no nimalo ih to nije omelo da pokažu majstorije zbog kojih su postali to što jesu – velika imena svetskog fudbala. Milioneri, koji su krenuli iz blata, ovakvog kakav je bio i teren na kojem su igrali.

Mane je odigrao po poluvreme za jedan, pa za drugi tim i to na terenu na kojem je sve i počelo, na kojem je još kao dečak odigrao svoju prvu utakmicu.

Ponovo sam ovde na ovom istorijskom terenu i jako sam srećan zbog toga. Zaista volim da igram ovde po kiši, u Bambaliju. Moji nekadašnji saigrači i prijatelji iz detinjstva su me zvali – rekao je Mane za lokalne medije.

PROČITAJTE JOŠ:

OGLASILI SE NOVOPAZARCI Evo šta će klub da preduzme povodom kazne od šest mečeva bez publike

TRENER FMP-A: Nikome ne pretimo, ali želimo da pobedimo

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.