Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NOVA STANICA Srpski defanzivac došao u klub legendarnog makedonskog golgetera

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Joković u Severnoj Makedoniji (Foto: Privatna arhiva)

Rastanak posle nekoliko meseci. Prolećni deo sezone u odigrao je Metalcu, a sledeća stanica je u komšiluku. Posle Austrije i Hrvatske srpski defanzivac se seli u Severnu Makedoniju.


BELORUSIJA: Od 17 časova se sastaju Bate Borisov i Isloh, a kvota na pobedu domaćina u MaxBet kladionici je 1.30.


Dušan Joković je potpisao ugovor na dve godine sa Akademijom Pandev, klub čiji je gazda legendarni makedonski golgeter Goran Pandev. Bivši povremeni mladi reprezentativac Srbije je već promovisan u novom dresu u društvu menadžera Ivana Dudića.

Pred defanzivcem je novi izazov u karijeri, a nova ekipa se sprema i za kvalifikacije za Ligu konferencija, koje startuju već 7. jula. Slede pripreme i uigravanje za novu sezonu sa ciljem da se ponovo bude uvrhu šampionata Severne Makedonije.

Joković je prošle sezone u dresu Proletera i Metalca upisao 16 utakmica, a postigao je jedan gol i imao jednu asistenciju.

Tokom karijere nastupao je za Lokomotivu iz Zagreba i Sesvete. U mlađim kategorijama je iz Kraljeva došao u beogradski Brodarac.

VELIKE AMBICIJE Partizan dovodi nove stručnjake u menadžment kluba! U toku pregovori sa moćnim stranim kompanijama

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.