Budimo u kontaktu

ENGLESKA

PROBLEMI U NAJAVI Svetski prvak prebačen u najnasilniji zatvor u Engleskoj! “Neće moći da spava od vrištanja njegovog imena”

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Sprovođenje Benžamina Mendija (Foto: printskrin/Jutjub/Independent)

Kakav pad… Sunovrat. Od zvezda do dna. Kako stvari stoje raskoš će da zameni višegodišnjim čamljenjem u ćeliji.


ENGLESKA, LIGA KUP: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Čelsija protiv Totenhema je 2.00. Meč počinje u 20:45.


Odbrambeni igrač Mančester sitija i svetski prvak s Francuskom Benžamin Mendi (27) optužen je za sedam silovanja u avgustu 2021. Od avgusta je u zatvoru, a suđenje mu je zakazano za 24. januar.

Ne gine mu nesanica… U utorak je iz zatvora u Liverpulu prebačen u zatvor u Mančesteru. To za njega nije dobra okolnost – zatvor Strendžvejs smatra se jednim od najsurovijih i najnasilnijih zatvora u Engleskoj.

Benžamin Mendi u dresu “građana” (Foto: Printskrin/Jutjub)

 

Nije mogao ni da sanja da će iz privatnog zatvora da bude prebačen ovde, u jedan od najnasilnijih zatvora u Engleskoj. Veliki mu je problem i to pto ovde ima mnogo navijača Mančester junajteda – rekao je za The Sun neimenovani izvor i nastavio:

– Nedeljama će da vrište njegovo ime. Neće moi da spava, pogotovo što je optužen za seksualne delikte. Ima tu i navijača Sitija, ali oni neće da ga uzmu u zaštitu jer je optužen za silovanje.

Inače, Mendi je 2017. godine postao najplaćeniji defanzivac u istoriji fudbala, kada je Siti za njega Monaku platio oko 60 miliona evra. Sada je sve to samo prošlost… Izgleda da pred Mendijem nije svetla budućnost.

LIDER Srbin predvodi listu najboljih januarskih transfera u Premijer ligi! U top 10 još dva “orla”

ODBROJAVANJE Iliev za MaxBet sport: Do 15. januara znaće se mnogo toga! Imamo igrače na radaru

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.