Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

RUSI PIŠU Zvezda poslala ponudu za golgetera lige! Predsednik Orenburga: Prvi put čujem…

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Vladimir Sičevoj u dresu Orenburga (Foto: FK Orenburg)

Crvena zvezda je prvi deo šampionata završila pobedom u Surdulici golom Aleksandra Kataija u nadoknadi vremena i na taj način zadržala 10 bodova prednosti u odnosu na Partizan, što daje određeni mir pred dugu pauzu zbog Mundijala.


NBA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Majamija protiv Feniksa je 1.85.


Iako je pred klubom više od dva meseca odmora, sportski sektor se odmah bacio u akciju oko formiranja tima za drugi deo sezone i odbranu titule koja garantuje direktan plasman u Ligu šampiona.

Za to vreme, iz Rusije stiže informacija koju donosi renomirani portala Čempionat, da je Crvena zvezda je već poslala zvaničnu ponudu za najboljeg strelca ruskog prvenstva, golgetera Orenburga Vladimira Sičevoja!

Iako se ne otkriva o kojoj se sumi u ponudi radi, ostali mediji u Rusiji tvrde da je Sičevoj sa novim ugovorom dobio otkupnu klauzulu u visini od 100.000.000 rubalja, što je po trenutnom kursu nešto preko 1.500.000 evra, kao i da su u Ljutice Bogdana spremni da istu aktiviraju kako bi dobili ruskog napadača ove zime. Isti izvori napominju da on na stolu već ima ponudu crveno-belih.

Sa druge strane oglasio se i predsednik Orenburga Vasilij Eremjakin i prokomentarisao informaciju da je šampion Srbije zainteresovan za njegovog prvog strelca.

Prvi put čujem za to. U klub nije stigla nikakva zvanična ponuda, jer da jeste, ja bih to znao. Slične priče kruže već mesecima. Ako neka zvanična ponuda dođe u klub, mi ćemo na nju da odgovorimo. Do sada nije stiglo ništa, pa nemamo našta da odgovaramo – kategooričan je prvi čovek Orenburga, Vasilij Eremjakin.

Podsećanja radi, slično je letos počela i priča oko angažovabnja Dzjube, mada su istu na marakani vrlo brzo potvrdili, pa ostaje da vidimo šta će se dešavati oko eventualnog pokušaja da se dovede golgeter Orenburga Vladimir Sičevoj.

PROČITAJTE JOŠ:

Čović: Budžet nam je oko 10 miliona evra! Ekipi je potrebna vojnička disciplina… Nije slučajno što smo već šest puta gostovali u Evroligi

2 Komentara

2 Comments

  1. Aleksandar

    14.11.2022. at 19:56

    Neka neko objasni iz kluba zasto je doveden Rus Percev koji ne igra uopste?

    • TERZIJA Dr ZVEKAN

      15.11.2022. at 08:07

      Pa da se ja ugradim i mrdnem pola milke .lupane!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.