Budimo u kontaktu

ATP

ŠPANAC SE MUČI S POVREDOM Kamera sve snimila, evo šta je otac tražio od Nadala tokom meča sa Fricom (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Rafael Nadal zatražio medicinsku pomoć tokom meča sa Fricom (Foto: Beta/AP)

Španski teniser Rafael Nadal ima velikih problema u četvrtfinalu Vimbldona protiv Tejlora Frica, a ono što je mnogo gora vest za njega je što je povređen!


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Slovana protiv Dinama iz Batumija je 1.70. Meč u Bratislavi počinje u 20:30.


Tako se bar čini pošto se ne kreće sjajno, a sredinom drugog seta tražio je i medicinski tajm-aut. Sada navodno nije problem sa stopalom, za koje dobija specijalnu terapiju, nego sa mišićima trbušnog zida, tako da mu je otac sugerisao da napusti meč i preda svom protivniku iz SAD.

Televizijske kamere “uhvatile” su trenutak tokom drugog seta u kome se vidi da Sebastijan Nadal pokazuje svom sinu da odustane od meča, pošto je evidentno da se muči i da nije ni blizu svoje najbolje igre.

Uoči meča Nadal je inače nagovestio da je povređen, ali je odlučio da ne priča previše o tome.

Pogledajte trenutak kada Nadalov otac gestikulacijom pokazuje sinu da treba da okonča meč predajom…

PROČITAJTE JOŠ:

SUROVO ISKREN Slavnić: Ne razumem, da li stvarno nemamo sastav da “izujemo” ovu nesrećnu Belgiju? Gde su Teo, Micić i Kalinić?

“Panteri” spremni za Evropu! Šta čeka FMP u FIBA Ligi šampiona?

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.