Budimo u kontaktu

ATP

AUSTRALIJANAC IGRA TENIS KARIJERE Nik Kirjos u polufinalu Vimbldona

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Nik Kirjos se plasirao u polufinale Vimbldona (Foto: Beta/AP)

Nestašni dečko svetskog tenisa Nik Kirjos je u polufinalu Vimbldona! Australijanac igra tenis života, uspeva da ubaci svakog svog rivala u “mašinu” na ovogodišnjem londonskom Grend slemu i sasvim zasluženo se nalazi među četiri najbolja. Bez većih problema savladao Kristijana Garina iz Čilea u tri seta – 6:4, 6:3, 7:6.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Slovana protiv Dinama iz Batumija je 1.70. Meč u Bratislavi počinje u 20:30.


Meč je potrajao manje od dva časa, a za to vreme je uglavnom australijski teniser, koji je poznat po svom žustrom temperamentu bio u kontroli. Svaki put kada bi se našao u problemu, Kirjos je iz džepa “vadio” odlične servise i sasvim zasluženo je stigao do jednog od najvećih rezultata u dosadašnjem toku karijere.

Jedino što će Kirjosa realno boleti je činjenica da ovogodišnji Vimbldon ne donosi poene za ATP listu, pošto bi se plasmanom u polufinale Vimbldona izvesno primakao samom vrhu. Bilo kako bilo, Australijanac neće moći na šta da se žali, pošto sada čeka pobednika iz okršaja Fric – Nadal za eventualnu borbu za pehar na Centralnom terenu “Ol Ingland Kluba”.

PROČITAJTE JOŠ:

PROBLEM ZA IVANJIČANE Stadion potopljen, a u subotu dolazi Partizan… (FOTO)

NIGDE KAO U BEOGRADU Uđete u teretanu, a tamo Tadić, Vlahović, Bufon… (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.