Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NE, NIJE GREŠKA Sadik oblači dres Crvene zvezde!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Stadion Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Umar Sadik se proslavio dobrim partijama i golovima u Partizanu, a crno-beli su lepo zaradili njegovim prelaskom u špansku Almeriju. Sada bi i njegov rođeni brat mogao da dođe u Srbiju.


Argentina: Na meču River Plejt – Godoj Kruz, naša kladionica nudi kvotu 2.38 za igru 1-1.


Na ovu najavu, sigurno bi prva asocijacija bio Partizan, ali ko god bi krenuo da razmišlja u tom pravcu, pogrešio bi. Jer, mlađi Sadik bi umesto crno-belog, u Srbiji trebalo da obuče crveno-beli dres!

Crvena zvezda, naime, planira da uskoro dovede Umarovog rođenog brata Muhamada na probu! On je u februaru napunio 18 godina, takođe igra na poziciji napadača i ukoliko se pokaže, mogao bi da bude velika nada crveno-belih.

Na naš najveći stadion stigle su dobre preporuke za Muhameda Sadika, pa su se u Ljutice Bogdana već dali u realizaciju ovog aranžmana. Neophodna papirologija i sve što ide uz to već je u proceduri, pa bi rođeni bfrat bivšeg golgetera Partizana uskoro trebalo da stigne na beogradsku Marakanu.

PROČITAJTE JOŠ:

STANKOVIĆ Fenomenalno! Igrali smo protiv najbržeg napada u ligi

TRIJUMF CSKA Maurisio het-trikom ulepšao trenerski debi Saše Ilića u Bugarskoj

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.