Budimo u kontaktu

Uncategorized

OPREČNE INFORMACIJE Dragović u gustoj magli, ali postoji rezervni plan…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Aleksandar Dragović (Foto: Starsport)

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je ostanak Aleksandra Dragovića do kraja sezone. Međutim, ponovo se pojavljuju informacije o mogućem odlasku iskusnog štopera tokom zimskog prelaznog roka.


KOŠARKA, ABA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Crvene zvezde protiv Cedevite Olimpije od bar 13 poena razlike (H1 12,5) je 1.90. Meč počinje u 18:00.


Sampdorija je ponovo krenula u lov na Dragovića. On bi želeo da ide, s tim u vezi su i njegovi menadžeri, braća Dudić, otišli u Tursku, gde se crveno-beli nalaze na pripremama. Ipak…

Italijani hoće Dragovića na šestomesečnoj pozajmici i da otkupe ugovor ukoliko izbore opstanak u Seriji A. To klubu iz Ljutice Bogdana ne odovara, pošto su Đenovljani jednom nogom već u nižem rangu. Teško će uspeti da se spasu ispadanja. I pitanje je da li će trener Dejan Stanković, koji želi Dragovića u svojoj ekipi, da dočeka kraj sezone, pošto se nagoveštava njegov odlazak sa klupe Sampdorije.

Ukoliko, ipak, Dragović ode u Italiju, spreman je rezervni plan. I taj plan ima dve varijante. Jedna je dovođenje Nikole Maksimovića, koji je i letos bio aktuealan, pa bi u tom slučaju Zvezda u Liu šampiona ušla s iskusnim štoperskim tandemom Maksimović-Spajić.

Kako MaxBet sport saznaje, druga varijanta je angažovanje Uroša Radakovića! Trenutno je član Ankarogučua. U ovaj turski klub je stigao minulog leta i ugovor mu ističe 30. juna ove godine. Za sada je odirao 14 mečeva (13 u Superligi i jedan u Kupu Turske) i postigao jedan pogodak. Dobar je u prekidima.

Ostaje, dakle, otvoreno samo pitanje štopera. Sve ostalo je “zatvoreno”. Navijači bi voleli da stigne i centralni napadač i Zvezda pretražuje tržište. Međutim, bliža je opcija ona o kojoj je MaxBet sport već pisao – da napadač stigne tek na leto. Tada će tržište da bude poprilično bogatije.

Trenutno je prvi napadač crveno-belih Aleksandar Pešić, koji je tokom jesenjeg dela šampionata postigao nekoliko odlučujućih pogodaka i direktno kumovao velikoj bodovnoj prednosti u odnosu na Partizan…

PROČITAJTE JOŠ:

SUPERMEN Novak zgromio Australijanca za četvrtfinale Melburna! “Kengur” nije znao šta ga je snašlo

Novi superligaški remi Partizana u Turskoj: Majstorija Uroševića, izjednačio Kuveljić

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.