Budimo u kontaktu

EVROLIGA

POLUVREME Navijači glasno rekli šta je problem, igrači poslušali! Partizan se probudio

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Detalj sa utakmice između Partizana i Valensije (Foto: Starsport)

Veoma loše su igrali veći deo prvog poluvremena. Crno-belima je bilo potrebno samo nekoliko kvalitetnih poteza kako bi napravili zaokret u pristupu i počeli da igraju kako znaju.


NBA LIGA: Kvota naše kladionice na igru H2 za utakmicu od 01.00 između Detroita i Dalasa je 1.89. 


Okončano je prvo poluvreme utakmice 11. kola Evrolige između Partizana i Valensije u beogradskoj “Štark areni”. Posle dosta lošeg početka i nedostatka energije, domaćin je uspeo da se probudi i da preokrene rezultat u svoju korist, pa je semafor hale posle 20 minuta igre pokazivao 43:37.

Naime, crno-beli, kao i na prethodnim mečevima, imaju velikih problema sa sopstvenom defanzivnom postavkom, što su u jednom trenutku prepoznali i navijači koji su sa tribina skandirali: “Partizane, odbrana!” u melodiji njihove popularne pesme.

Zapravo, prvi napad Valensije su odbranili tek na oko tri minuta do kraja prve četvrtine. Trebalo bi da se pomene i da, kada su naterali protivnika na promašen šut, nisu uspeli da osiguraju skok i oduzmu Špancima posed.

Nešto kasnije, tačnije sredinom drugog perioda, počeli su da igraju u skladu sa svojim mogućnostima. Odbrana je drastično popravljena, Džejms Naneli i Kevin Panter su počeli da pogađaju šuteve sa distance i sve se “složilo” da “parni valjak” završi prvi deo igre u svoju korist.

PROČITAJTE JOŠ:

PITAJTE PIKSIJA U Zvezdi vlada sjajna atmosfera! Ivanović pred Virtus: Da igramo kako mi hoćemo, a ne kako protivnik želi

RASPLET U GRUPI F Lukaku poslao Hrvate u nokaut fazu!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.