Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

POVRATAK NA MESTO USPEHA Marko Nikolić pred novim angažmanom

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Marko Nikolić (Foto: Starsport)

Ruski “Čempionat” donosi novosti vezane za srpskog trenera Marka Nikolića. Prema njih ovim saznanjima, Nikolić bi mogao ponovo da postane trener mađarskog Fehervara.


Liga Evrope: Na meču Ajaks – Union Berlin, naša kladionica nudi kvotu 3.25 za igru ug 1P2+.


Kako se navodi, nekadašnji trener Partizana je blizu dogovora sa timom, sa kojim je u periodu od 2017. do 2019. godine beležio odlične rezultate. Sa timom iz Mađarske, koji se tada zvao Videoton došao je do naslova šampiona 2018. godine, a godinu dana kasnije, osvojio je i Kup.

Posle toga, usledila je iselidba u Moskvu, gde je vodio Lokomotivu, takođe sa velikim uspehom. Igrao je Ligu šampiona u grupi sa Bajernom, Salcburgom i Atletikom iz Madrida, ali sa tri osvojena boda nije uspeo da izbori proleće u Evropi.

Kako se pisalo prethodnih dana, mnogi klubovi su bili zainteresovani za Nikolićeve usluge, ali čini se da je dogovor sa Fehervarom sve bliže.

PROČITAJTE JOŠ:

BAHATO I BEZOBRAZNO Mbape sve pozvao na zdrav način života, a Nejmar je ovako odgovorio (FOTO)

TRAŽEN Vlahović deo “razmene” Intera i Juventusa? Srbina hoće još dva evropska velikana

3 Komentara

3 Comments

  1. tudjmanova govna

    16.02.2023. at 17:45

    CELAVI PREPOTENKO MR PROPER TRENER RADA NE MOZE NIGDE DA BUDE TRENER 🙂 PRODAO JE FORU POSLE NAMESTALJKE UKRO PARE DOK SE ONI TAMO NISU OPASULJILI….A KOD VELESILE MADJARA GA TUKO NIKAD JACI TRENER DJUKELA SA 5:0

    • NR

      16.02.2023. at 18:51

      Lizi sli** dete balavo.

    • Sasa

      16.02.2023. at 23:27

      A gde su vasi treneri? Popiju otkaze čak i u bosni, kod kamila i drže se dna u Italiji
      A svaki rekorder bolji od Miljanica

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.