Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Poznato je kada će da bude “presuđeno” Lesoru

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Minuli košarkaški večiti derbi obeležila je pobeda Partizana posle velikog preokreta, ali i nasrtaj Matijasa Lesora na Filipa Petruševa po završetku utakmice. Crvena zvezda je ovog četvrtka saopštila da je podnela krivičnu prijavu protiv francuskog košarkaša, dan pre je Petrušev dao izjavu pošto je pozvan u policiju da to učini.


Naša kladionica nudi kvotu 3.15 za pobedu Partizana na gostovanju Anadolu Efesu.


Povodom celog slučaja, oglasio se Milija Vojinović, sportski direktor ABA lige. On je u razgovoru za Telesport otkrio kada će da bude presuđeno.

– Kao što procedura nalaže, taj slučaj, kao i sve ostalo što se dešavalo u večitom derbiju, kao i ostalim utakmicama 21. kola, nalazi se u rukama Hrvoja Vidana, disciplinskog sudije ABA lige. Sigurno ne bih dao sebi za pravo da prejudiciram njegove odluke ili na bilo koji način utičem na njih, ali imam puno poverenje u njegov sud i rad. Ono što mogu da kažem, jeste da će odluke uslediti najkasnije do prve utakmice narednog kola, a koje počinje u petak – rekao je Vojinović.

Sledeće kolo otvara utakmica između Splita i Mornara, u petak od 18 časova. Dakle, odluka će biti doneta u vrlo kratkom roku.

11 Komentara

11 Comments

  1. Stipica Rudež

    16.03.2023. at 15:40

    Čestiti pošteni g.Hrvoje,ne zna šta će. Ali,moraće,jer puče liga i njegova plata. Šta ima toliko da razmišlja. ODRAPI uličara i retardinja i zabrani mu da igra do KRAJA lige i u PLEJ OFU i to je TO! Ajde Hrvoje.

    • Realan

      16.03.2023. at 16:17

      Pa da dovedu Milutinova!

    • Krcunov si potomak mali I uplakani!

      16.03.2023. at 17:01

      Krcunova devojcice ne preskaci terapije

      • Mrs bre

        16.03.2023. at 17:10

        A ovaj komentar pustate licemercine?

    • Nikola

      17.03.2023. at 07:36

      E moj Stipica Prdež…..

  2. Slobodan

    16.03.2023. at 15:58

    Pa ako hocete vi czvfmp2bgd klub istupite iz lige ionako nas brukate po evropi kao narod. Mi nastavljamo Aba ligu.

  3. Renfro

    16.03.2023. at 16:08

    Ostrašcena crveno bela bratija je zapenila do linča Lesoru iako je njihov Petrušev započeo prvi incident! U stilu odavno znanom Čovicu uvek zvezdaši ošteceni! Mašu svim i svačim.Dižu tenzije i dalje kao da to bi smak sveta što se igraci pokoškaju.Šta bi vi ljudi?! Hocete da Partizanovog igrača izvedete pred preki sud?! A zašto!? Žašto malo ne prelistate prošlost pa se prisetite razjarene mase koja na Marakani kidiše na sve igrače i stručni štab Partizana!!! A bilo je i mnogo drugih incidentnih situacija. I tada kao ni sada Partizan nije obijao pragove policije poput Petruševa od pre neki dan.Krivične prijave!?Svašta vam nece još pasti na pamet.Ko je to bio životno ugrožen osim što vas je Partizan košarkaški ugrozio pa od -20 koševa razlike to pretvorio u pobedu!
    Valjda postoje sve relevantne osobe od sudija i delegata do svih košarkaških organa da ako treba to bude tema za priču o dešavanjima a ne trk u policiju i prozivanje čoveka koji izriče kazne!
    Šta uostalom vi iz zvezde umišljate?Možda da se Zemlja okrece oko vas.Možda i to da morate bar sto godina samo vi da osvajate trofeje na ovim prostorima u fudbalu i košarci. E pa nece da može izgleda jer eto i drugi imaju sada i trenera i tim sposoban bar u košarci da vam prvi bude suparnik od koga konačno očigledno strepite…

  4. krcunov sljam

    16.03.2023. at 16:24

    Petrusev mlad ali vrlo pokvaren i podmukao igrac ….sa ovim tuzbama nijedan klub ga nece uzimati jer se sve uzima u obzir kod transfera .

  5. Slobodan

    16.03.2023. at 16:43

    Petrusev Rasista vredja crnce I Covic i zvezda ga teraju na to

  6. Makiš

    16.03.2023. at 17:46

    Ja stvarno nerazumem zvezdine navijače.Sva ova saopštenja nisu slučajna već se prikrivaju loši rezultati i silni porazi pa daj iz sve snage skrenite temu i svim oružjem protiv Partizana.Doveli Kampaca na 6 meseci i platili ga 1,8 mil.evra ili 300hiljada mesečno.Pa čoveče on ima veću platu nego Kataji,Dragović,Ivanić i kangazajedno.Mislite o tome.Ništa nije slučajno.

  7. Roki

    16.03.2023. at 20:28

    Groblje nesrecno ha,ha,ha!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.