Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

SENZACIJA U MADRIDU “Fenjeraš” Levante oborio Atletiko na kolena! Presudio gol Melera (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Detalj sa utakmice Atletiko Madrid - Levante (Foto: FK Levante/Tviter)

Senzacija u zaostaloj utakmici 21. kola šampionata Španije. Poslednjeplasirani Levante, od mnogih već otpisan, šokirao je Atletiko usred Madrida i odneo tri boda minimalnim trijumfom – 0:1!


Na meču Inter – Liverpul, naša kladionica nudi kvotu 2.95 za igru ug 4+.


Uvodni minuti nisu doneli previše uzbuđenja, a prvu šansu na meču imao je Levante u 22. minutu preko Frutosa. To nije bila dovoljna opomena “jorgandžijama”, koji su imali jalovu inicijativu, a najbliži golu Atletiko je bio tek u nadoknadi prvog poluvremena, kada je šansu imao Tomas Lemar.

A onda, u 54. minutu, šok na stadionu Vanda Metropolitano. Lepu akciju fudbalera Levantea golom je krunisao Gonzalo Melero. Samo četiri m inuta kasnije, Madriđani su tražili penal zbog navodnog igranja rukom u šesnaestercu, celu situaciju na kraju je razrešio VAR koji jer utvrdio da penala nije bilo!

Mogao je frutos u 64. minutu da duplira prednost gostiju, ali bio je neprecizan. A u šestom minutu nadoknade Korea trese mrežu Levantea, ali sudija Montero poništio je ovaj gol zbog faula u napadu, pa je Levante upisao tri boda, upisavši tek drugu pobedu u La Ligi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.