Budimo u kontaktu

ATP

ŠPANCI PIŠU Nadal predaje krunu bez borbe! Novaku otvoren put

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Rafael Nadal (Foto: Beta/AP)

U danu kada je eliminisan sa Mastersa u Rimu, stigla je vest koja zanima i Novaka Đokovića. Rafael Nadal, naime, neće igrati na Rolan Garosu (od 22. maja do 11. juna), gde je trebalo da brani titulu osvojenu prošle godine, pišu španski mediji. “Kralj šljake” će zbog povrede propustiti grend slem turnir koji je osvojio čak 14 puta!


LIGA EVROPE: U četvrtak od 21 igraju Bajer Leverkuzen – Roma, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.10.


On je zbog problema sa kolenom propustio čitavu sezonu na šljaci i očigledno je veliko pitanje da li će biti spreman i do kraja juna, kada bi trebalo da nastupi na Vimbldonu.

To znači da će Đoković imati šansu da osvoji prvo mesto na “Večnoj listi” osvajača grend slem trofeja u odsustvu najvećeg šampiona na šljaci svih vremena. Ipak, ono što brine je da ni Novakova sezona na šljaci nije protekla prema njegovim očekivanjima, jer je doživeo rane eliminacije i u Monte Karlu i u Banjaluci, a u sredu je izgubio i u četvrtfinalu Mastersa u Rimu od Norvežanina Runea.

Rafael Nadal mesecima nije ni kročio na teren, jer je poslednji put igrao takmičarski meč na Australijan openu, gde je izgubio u 2. kolu od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda. Na tom grend slemu Rafa je branio titulu, osvojenu kada Novak nije igrao. Izuzetno teška sezona za “Španskog bika”, ali i sada izuzetno velika prilika za sve konkurente da osvoje “njegov” trofej u Parizu. Čeka nas sigurno uzbudljiv Rolan Garos.

Nedavno je isplivao i snimak sa Rafinog treninga koji je i nagovestio da on neće biti spreman za put u Pariz.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković posle poraza govorio o Rolan Garosu, a dotakao se i vraćanja terena Beogradu

IVIŠIĆ ZA MAXBET SPORT Recept za Partizan? Samo treba da uživamo u igri!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.