Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

FLEŠ SA ONE STRANE DRINE Lalatović u Borac dovodi dobro poznatog napadača

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Lalatović i Mrkaić nastavljaju gde su stali u Vojvodini (Foto: Starsport)

Borac iz Banjaluke želi da se vrati na tron u Bosni i Hercegovini, ali i da napravi veliki korak u Ligi konferencija. Za to su novom treneru Nenadu Lalatoviću potrebna pojačanja.


LIGA NACIJA Engleska od 20.45 dočekuje Italiju, a kvota naše kladionice na trijumf domaćina je 2.00.


A novo je stiglo na banjalučki Gradski stadion. Konkurenciju u ekipi koji će u narednom periodu predvoditi srpski strateg zaoštrio je Momčilo Mrkaić.

radi se o napadač sa kojim je Lalatović već uspešno sarađivao u novosadskoj Vojvodini gde su se zajedno okitili trofejem u Kupu Srbije. U Borac je stigao kao slobodan igrač nakon rastanka sa Novosađanima.

Centarfor rodom iz Trebinja, pre Vojvodine igrao je za Leotar, Bežaniju, Zemun, Javor i BSK Borču, a u Premijer ligi BiH je branio boje Drine, Radnika, Viteza i Zrinjskog.

Pre Mrkaića se sa superligaške scene u redove Borca preselio Nikola Andrić, doskorašnji član Radničkog iz Kragujevca, dok je neposredno uoči dolaska Lalatovića i superligaškog dvojca crveno-plavu opremu zadužio je i Benjamin Tatar, krilni napadač koji se vratio u Premijer ligu posle izazova na Bliskom istoku.

PROČITAJTE JOŠ:

MENADŽER KOLUMBIJSKOG NAPADAČA POTVRDIO Imamo ponudu Zvezde, ali nam se ova mnogo više sviđa…

VUKUŠIĆ ZA HRVATSKE MEDIJE Kolubara je htela zvučno ime, pa su me doveli!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.