Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NIJE IZNENAĐENJE Poznato ko sudi finale Kupa Srbije

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Mitić sa asistentima Andrejićem i Milićevićem vodiće finale Kupa (Foto: Starsport)

Najodgovorniji u Sudijskoj komisiji, predsednik Dejan Filipović, odlučio je da deljenje pravde u finalu Kupa pravdu sada već prekaljenom arbitru, akteru večitog derbija iz avgusta prošle godine. Finalni duel Kupa Srbije, Crvena zvezda – Čukarički, poveren je Leskovčaninu Milanu Mitiću. Donekle i očekivano.


PLEJ-OF ABA LIGE Budućnost u utorak (20:00) dočekuje Crvenu zvezdu, a u MaxBetu kvota da će da bud manje od 150 poena je 1.85.


Uz Leskovčanina Mitića će biti, takođe, zemljaci sa teritorije istočnog regiona, Kruševljanin Čedomir Andrejić i Miloje Milićević iz Prokuplja.

Mesta u VAR sobi rezervisana su za Beograđane, Momčila Markovića i Miloša Karadžića. Četvrti sudija je Andrija Stojanović, takođe, Beograđanin.

Delegat na stadionu „Rajko Mitić“ biće Marko Osmajlić, a sudijski tim kontrolisaće Mile Gavrilović.

Utakmica Crvena zvezda – Čukarički igra se u četvrtak, s početkom u 21,00.

PROČITAJTE JOŠ:

DREZGIĆ O FINALU KUPA Imamo šansu da odličnu sezonu učinimo istorijskom u duelu sa Zvezdom

NIŠTA NIJE NEMOGUĆE Superliga Srbije igraće se od leta u selu u Šumadiji!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.