Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NIKO KAO KOMAZEC Fudbalski Magelan potpisao za 20. klub u karijeri!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Nikola Komazec u dresu Kičija iz Hong Konga (Foto: Tviter)

Srpski fudbaler Nikola Komazec (34) potpisao je za ugovor za tuzlansku Slobodu, što je vest koja sama po sebi ne pobuđuje ogromnu znatiželju ni najzagriženijim ljubiteljima fudbala sa ovih prostora. Ali, kada se ovaj događaj sagleda iz jednog drugog ugla, sve dobija drugačiji prizvuk.


VATERPOLO Italija u finalu igra protiv Španije, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.65.


Naime, Komazecu je ovo 20. klub u karijeri i 12. zemlja koju je obišao na svom profesionalnom putu! Istina u Bosni i Hercegovini je već bio jedanput, davno, kada se poput Magelana otisnuo u svet. Igrao je za Sarajevo 2014. godine i od tada je godinu za godinom menjao klubove, države, od Tajlanda, Norveške, Gruzije, preko Libana, Hong Konga…

Bilo je i trofeja u bogatoj i živopsinoj karijeri Nikole Komazeca. Sa Mariborom je bio prvak Slovenije u sezoni 2012/13, pa je dva puta osvojio i slovenački Kup. Naredne sezone je osvojio Kup BiH sa Sarajevom, a u sezoni 2019/20. je sa klubom Kitči osvojio prvenstvo Hong Konga.

Ovo su sve države u kojima je, pored Srbije naravno, igrao najveći srpski fudbalski globtroter: Rumunija, Slovenija, Tajland, Bosna, Južna koreja, Norveška, Gruzija, Hong kong, Liban, Egipat, Indonezija, Slovačka.

Komazec u dresu kulskog Hajduka u duelu sa Ivanom Obradovićem iz Partizana (Foto: Starsport)

U svet se otisnuo posle sezone 2010/11, kada je nosio dres Hajduka iz Kule. Sada je u Bosni i, kaže, veoma je srećan zbog toga.

Jako sam srećan što sam došao u Tuzlu. Sloboda je jedan od najvećih klubova Bosne i Hercegovine i takođe jedan velikan u staroj Jugoslaviji. U Slobodu sam došao zbog veličine kluba, tradicije, navijača, takođe i blizine svoje kuće, pošto sam posle dugog niza godina odlučio da se vratim i budem bliže kući. Očekujem da ćemo zajedno da ostvarimo mnogo uspeha i da ćemo da obradujemo naše navijače – izjavio je Komazec.

A spisak svih klubova za koje je igrao tokom karijere zaista je impozantan.

PROČITAJTE JOŠ:

Zenit i Zvezda potpisali dvogodišnji ugovor

Federer ne igra, ali se u društvu Đokovića pojavio na Vimbldonu (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.