Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

ODBOJKAŠKA LIGA NACIJA Slovenci očitali lekciju “orlovima”

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Dvojni blok "orlova" pokušava da odbrani napad Slovenaca (Foto: Beta/AP)

U prvom kolu odbojkaške Lige nacija su sprski reprezentativci poraženi od Slovenije sa ubedljivih 3:0. Po setovima je bilo 25:15, 25:19 i 25:23 za popularne “Zmajčeke”.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJA: U četvrtak od 20:30 se sastaju Budućnost i Ljapi, a kvota na pobedu tima iz Podgorice u MaxBet kladionici je 1.70.


Srbija je doživela težak poraz u Gdanjsku u meču koji je imao veliki rezultatski značaj, što znači da su se izabranici Igora Kolakovića udaljili od Fajnal Ejt faze takmičenja.

Na samom startu su Slovenci prikazali silu i dozvolili tek 15 poena Srbiji, a u drugom setu 19, dok su se “Orlovi” tek u trećem pokazali u nešto boljem svetlu, ali su i taj set izgubili što je automatski značilo poraz.

U pobedničkom timu kapiten Urnaut je imao 12 poena, pratili su ga Čebulj sa 11 i Tonček sa deset.

Srpsku reprezentaciju su predvodili Atanasijević sa 11, Perić sa deset i Lisinac sa devet poena.

PROČITAJTE JOŠ:

STANKOVIĆ PRELOMIO Napadač ostaje u Crvenoj zvezdi!

UBEDLJIVI NORVEŽANI Bonifacije torpedovao Farane, Tošić i Jovančić sa “nulom” u Budimpeštu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.