Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

SRBIN VIŠAK NA MESTALJI Valensija vezistu šalje na pozajmicu, već postoji jedna opcija…

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Uroš Račić ovih dana bi mogao da napusti Mestalju (Foto: Beta/AP)

Imao je više nego blistave trenutke Uroš Račić u Valensiji, međutim, ove sezone to i nije baš slučaj, pa stoga, trener Hose Bordalas ne vidi srpskog vezistu u svojim planovima i potražiće mu sredinu gde će igrati do kraja sezone, pišu španski mediji.


NBA: U ponoć igraju Detroit – Klivlned, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.37.


Lokalni medij “Alikante Plaza” je preneo informaciju da je vezista već ponuđen ekipi Elčea, koja se bori za opstanak. Ova pozajmica ne bi bila u potpunosti besplatna, pošto bi Elče morao da isplati polovinu njegove godišnje plate.

Ovakva odluka, prema pisanju istog lista, dolazi s vrha kluba, pošto predsednik “Slepih miševa”, Anil Murti, želi da oslobodi mesto i plate za dovođenje novih pojačanja koje na svom radaru ima trener Bordalas.

Ove sezone, Račić je odigrao 18 utakmica za Valensiju, od čega čak 14 u Primeri. Međutim, daleko je to od statusa kakav je imao kod prošlog trenera Havija Garsije, te ovakav splet okolnosti nije nimalo iznenađujuć.

PRORADIO Najbolja partija Davidovca ove sezone donela Zvezdi pobedu protiv Barana

Remi Novog Pazara u Antaliji

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.