Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

KARATE KID Pogledajte zbog čega je igrač iz hrvatske nižerazredne lige kažnjen sa šest meseci! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Trenutak kada Kuzminski udara Deglina (Foto: Printskrin/Jutjub)

Nema takoreći dana a da ne dođe do nemilih scena na nekom od fudbalskih terena. Poslednji takav događaj dolazi iz susedne Hrvatske, a vinovnik je žestoko kažnjen.


Australija: na meču Njukasl Džets – Sentral Koust, naša kladionica nudi kvotu 2.65 za igru ug 4+.


Fizički i verbalni obračuni obeležili su utakmicu 18. kola 2. županijske lige između Gornje Reke i Mladosti iz Koprivničkih Bregi. Utakmica je završila rezultatom 1:1, a nakon poslednjeg zvižduka sudije došlo je do guranja na terenu. Mateo Kuzminski, fudbaler Mladosti, u skoku je nogom u glavu udario protivničkog igrača Nikolu Deglina, koji je završio u bolnici, piše ePodravina. Incident je opisan i na Facebook stranici NK Gornja Reka. Kuzminski je dobio šest meseci zabrane igranja!

Sudija svira kraj, nakon 4 minuta, 18 sekundi i 55 stotinki nadoknade, Bregovci nezadovoljni remijem napadaju glavnog sudiju zašto nije bilo još 30 minuta sudijske nadoknade, naši su krenuli da ga brane i onda… onda… izbija makljaža koje se ne bi postideo ni predsjednik UFC-a Dan Vajt, bilo je tu šaka, kopački u glavu… Želimo što brži oporavak našem lavu Nikoli Deglinu nakon što je ni kriv ni dužan dobio kopačkom o glavu i 4-5 šavova. Pritom svaka čast našoj redarskoj službi koja je otklonila opasnost po Podravce koji su i nakon slobodne borbe otišli sagnute glave svojim kućama – saopštili su iz Gornje Reke.

Incident na utakmici Gornja Reka – Mladost pogledajte OVDE.

PROČITAJTE JOŠ:

SLS PLEJ-OF Voždovac preokrenuo protiv Vojvodine! Bitka za Evropu nikad neizvesnija

RADOJIČIĆ POSLE “KROVA” Taman kad sam pomislio…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.