Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PARTIZAN DOČEKUJE MLADOST Petrić promešao karte, odmara kvartet za Nicu (SASTAVI)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Urošević, Andrade, Rikardo i Dijabate izlaze na megdan Lučancima (Foto: Starsport)

Igra se 11. kolo Superlige Srbije, a fudbaleri Partizana igraju tek treću utakmicu pred svojim navijačima u Humskoj. I što je posebno interesantno, u obe dosadašnje su remizirali – 0:0 sa TSC-om i 1:1 u derbiju sa Zvezdom.


Na meču Monako – Lion, naša kladionica nudi kvotu 2.40 za igru ug 4+.


U Humsku od 19.30 stiže Mladost iz Lučana, a izabranici trenera Gordana Petrića imaju u mislima samo jedno – pobedu. Posle burnog meča u Češkoj i uvida u kadrovsku situaciju, Petrić je odlučio da odmori četvoricu startera iz meča sa Slovačkom, a to su Natho, Traore, Saničanin i Živković.

Traorea će zameniti Fejsa, a u startnu postavu su se vratili Andrade i Terzić. Dakle, iako je i sam više piuta ponovio da nerado menja tim, Petrić je ovog puta ipak odlučio da malo promeša karte, da neke igrače odmori, jer već u četvrtak u Beograd stiže francuska Nica.

PARTIZAN: Popović – Filipović, Marković, Vujačić, Urošević – Belić, Fejsa, Andrade – Dijabate, Terzić – Rikardo

MLADOST: Samčović – Ćirković, Dunđerski, F. Babić, Udovičić – Vesnić – Ješić, Gordić, Jojić, Mirić – Bojović

PROČITAJTE JOŠ:

NOVOPAZARCI NAŠLI NAČIN DA GLEDAJU DERBI Pune terase plavih navijača! (FOTO)

ŠTA URADI ČOVEK Markanen došao glave Hrvatskoj: “Sipao” je iz svih pozicija, niko mu nije mogao ništa!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.