Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SASTAVI Povratak Meniga, Petrić se u Surdulici uzda u proverene snage

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Rikardo i Menig ponovo tandem, Urošević predvodi crno-bele (Foto: Starsport)

Fudbaleri Partizana od 19.00 časova gostuju ekipi Radnika u Surdulici. Posle serije dobrih igara i rezultata u poslednjih mesec dana, crno-beli žele da se i sa ovog gostovanja vrate sa tri boda i nastave poteru za večitim rivalom.


Na meču Lion – PSŽ, naša kladionica nudi kvotu 3.15 za igru GG1.


Trener crno-belih Gordan Petrić odlučio se za proverene snage, a u startnu postavu vraća se Kvinsi Menig koji nije igrao protiv Nice, a na klupu se preselio i Andrade. Druga promena u odnosu na četvrtak je povratak u tim Kristijana Belića, dok će šansu sa kliupe čekati iskusni Ljubomir Fejsa.

RADNIK: Ranđelović – Abubakar, Jokić, Stevanović, Stojanović – Oreščanin, Babić, Danoski, Spasić, Duronjić  – Bogdanović

PARTIZAN: Popović – Urošević, Marković, Saničanin, Živković – Belić, Traore – Dijabate, Natho, Menig – Rikardo

PROČITAJTE JOŠ:

SRBIN STRELAC ZA GACIJANTEP Lazar Marković pokazao kako se probija odbrana Trabzona! (VIDEO)

REKORDER Fudbaler Nice koga smo gledali u Humskoj dobio crveni karton u devetoj sekundi! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.