Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

SKENER MAXBET SPORTA Petrić posložio kockice! Partizan ima evropskog štofa i majstora Dijabatea!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

navijači su aplauzima ispratili crno-bele sa terena (Foto: Starsport)

Još jedan evropski remi crno-belih i još jedna utakmica o kojoj će se svakako pričati. Isprsio se Partizan pred Francuzima, pokazao još jednom da je kriza daleka prošlost, a da je bilo malo sreće u finišu, mogli su crno-beli posle dužeg vremena da upišu u Humskoj pobedu protiv nekog od klubova iz Lige petica.


Engleska: Na meču Notingem Forest – Fulam, naša kladionica nudi kvotu 2.80 za igru ug 1P2+.


Početak meča bio je lošiji, baš kao i pre sedam dana u Slovačkoj. Ali, kako je vreme odmicalo, crno-beli su bili sve bolji, mada se mora priznati da su i Francuzi imali nekoliko dobrih prilika. Zato je remi možda i najpravedniji rezultat, mada je Partizan još jednom bio na pragu potpunog preokreta.

Evo kako je MaxBet sport video učinak fudbalera Partizana u utakmici sa Nicom.

ALEKSANDAR POPOVIĆ

Sve ono što je moglo i trebalo da se brani, golman Partizana je zaustavio. Kod gola je evidentno bio malo i markiran, pa pogodak Francuza nikako ne može da ide njemu na dušu. Dobra partija mladog čuvara mreže crno-belih. Ocena: 7.

MARKO ŽIVKOVIĆ

Loše je počeo, jer je kumovao vođstvu Nice već u 2. minutu, gtako što se isprečio na putu lopti koja je trebalo da ide van šesnaesterca. Posle toga uglavnom korektno obavio svoj zadatak po desnom boku. Ocena: 6,5.

SVETOZAR MARKOVIĆ

Da u tom drugom minutu nije u pokušaju da uposli Dijabatea pogodio loptom Živkovića, ko hzna kako bi se utakmkica dalje odvijala. U svakom slučaju, u kasnijoj fazi utakmice bio je na nivou, mada se od njega očekuju još bolje partije. Ocena: 6,5.

IGOR VUJAČIĆ

Dobro je komandovao odbranom crno-belih. Očistio nekoliko opasnih situacija, a kod prekida odlazio da pomogne napadačima. Sve u svemu jedna sasvim korektna partija štopera crno-belih. Ocena: 7.

SLOBODAN UROŠEVIĆ

Kapiten je stizao i napred i nazad, kao i uvek dosta je pretrčao. Imao je pozicija kada je mogao nešto više da učini pred golom Nice, ali to svakako nije njegov primarni zadatak. Pokazao kako se bori za dres Partizana. Ocena: 7.5.

LJUBOMIR FEJSA

Imao je u pojedinim trenucima meča malo problema sa fudbalerima Nice, ali je uspevao da se izbori i na znanje i na iskustvo. U svakom slučaju jedno od boljih izdanja bivšeg reprezentativca otkako se vratio u Humsku. Ocena: 7.

HAMIDU TRAORE (do 78. minuta)

Nema sumnje da se već sasvim solidno uklopio u Petrićevu filozofiju igre. U par navrata bilo je malo gubitka koncentracije, što je uspevao da nadomesti borbenošću. Igrač je za kojeg nema izgubljene lopte. Ocena: 7.

PATRIK ANDRADE (do 69. minuta)

Dobio je priliku s obzirom da Menig nije spreman i nije odigrao baš na onom nivou na kojem je bio pre sedam dana u pragu. Imao je nekoliko zapoaženih akcija, ali u više navrata je ostao nedorečen. Ocena: 6.5.

BIBARS NATHO

Organizator igre crno-belih dugo će pamtiti poslednje minute prvog poluvremena kada je pogodio Atala maltene na gol-liniji. Da je Partizan izjednačio pre odlaska na odmor, ko zna šta bi se dešavalo u nastavku. Pokazao da je veoma bitan za ovu ekipu. Ocena: 7.5.

FUSENI DIJABATE

Iz utakmice u utakmicu je sve bolji. Ponovo je bio najbolji fudbaler Partizana. Postigao je prelep gol, asistirao Rikardu koji nije uspeo da realizuje dve povoljne prilike. majstor fudbala koji sve više radi za ekipu. Ocena: 8.

RIKARDO GOMEŠ

Imao je golgeter crno-belih prilika da zatrese mrežu Nice, ali ovo očigledno nije bilo njegovo veče. Trudio se, to mu se ne mkože osporiti, odvlačio je pažnju ponekad i dvojice odbrambenih igrača, ali generalno, učinak nije bio onakav kakav se od njega očekivao. Ocena: 6.5.

IZMENE

ALEKSANDAR LUTOVAC (od 69. minuta)

Ušao je kako bi doprineo da Partizan bude ofanzivniji u finišu. Imao dve-tri zapažene akcije koje nisu rezultirale onako kako je želeo. Ipak, svega dvadeset i kusur minuta provedenih na terenu malo je za vrednovanje njegovog učinka. Bez ocene.

SAMED BAŽDAR (od 78. minuta)

Pojačao je navalu u finišu utakmice, ali realno za nešto više od deset minuta koliko je proveo na terenu nije imao ni vremena ni prilike da učini nešto više. Bez ocene.

TRENER

GORDAN PETRIĆ

Kada ekipa primi gol posle 90 sekundi od početka utakmice, jasno je da taktika sa kojom se ušlo u meč pada u vodu i da zahteva momentalnu modifikaciju. Petrić je i drugi put za sedam dana pokazao da se u tzakvim situacijama dobro snalazi i da je Plan B uspešan. Još kada bi mu njegovi puleni na jednoj evropskoj utakmici priuštili Plan A u dužem vremenskom periodu… Jedan od Petrićevih velikih kvaliteta je smirenost. nema panike ni kada se gubi, kockice su odmah presložene i videlo se da Partizan zna šta hoće, da ima cilj i to protiv rivala koji je za naše fudbalske prilike strahovito jak. Videla se Petrićeva ideja, videla se hrabrost kada je ofanzivnim izmenama u finišu krenuo po sva tri boda i malo je falilo da mu se posreći. U svakom slučaju, još jedna utakmica za respekt. Uostalom, aplauz kojim su navijači ispratili fudbalere sa terena posle 1:1 ponekad je bolji komentar od bilo kog drugog. Ocena: 7.5.

PROČITAJTE JOŠ:

PARTIZANOV JUNAČKI REMI Crno-beli osvojili bod protiv Nice velemajstorskim golom Dijabatea! (VIDEO)

DRAMA U HUMSKOJ Navijaču pozlilo, hitno prebačen u bolnicu! (VIDEO)

 

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.