Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

UŽAS U MLADENOVCU Pronađeno beživotno telo fudbalskog ekonoma

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Užasna vest stiže iz Mladenovca, vest koja je ražalostila sve ljubitelje fudbala, prvenstveno iz ove beogradske opštine.

Prema informacijama portala “Mladenovac Uživo”, u prostorijama na drapšinskom igralištu pronađeno je beživotno telo ekonoma OFK Mladenovca, Ilije Nikolića. Obdukcija će utvrditi tačan uzrok smrti ekonoma koji je niz godina radio u niželigašklim fudbalskim klubovima Kovačevcu i Mladenovcu.

Još nema potvrde, ali preminuli Nikolić je najverovatnije bio žrtva požara u objektu za stanovanje koji se nalazi uz prostorije OFK Mladenovac. Prema navodima medija, taj objekat pripada klubu i uzrok požara koji je buknu o u nedelju oko 13.00 časova je navodno grejno telo, koje se zapalilo.

PROČITAJTE JOŠ:

Čukarički savladao Radnik i sada ima isti broj bodova kao Partizan (VIDEO)

ZALUDEO ENGLEZE Srpski golman na meti Liverpula!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.