Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

GRAC SE OPROSTIO OD IVICE OSIMA Kovčeg na terenu, sa razglasa čuvena pesma Bijelog dugmeta… (FOTO+VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Kovčeg na terenu, baklje i skandiranje na tribinama stadiona u Gracu (Foto: FK Šturm)

Legendarni Ivica Osim, koji je u nedelju preminuo u 81. godini, debelo je zadužio Šturm iz Graca. Popularni Švabo je bio ikona ovog austrijskog kluba. Osim je ostavio dubok trag u austrijskom fudbalu, pa su ga mnogi proglasili i za “trenera veka”.


AUSTRALIJA: U četvrtak od 11:05 igraju VS Vonderers – Velington, a u kladionici MaxBet je kvota na pobeedu domaćina 2.15. 


Osim je od 1994. do 2002. godine vodio Šturm iz Graca. S njim je osvojio dve titule prvaka Austrije (1998. i 1999.), tri puta austrijski kup (1996., 1997., 1999.), tri puta austrijski Superkup (1996., 1998., 1999.). Šturm je sa Osimom od 1998. do 2000. igrao u Ligi šampiona.

Grac i njegov Šturm su se u sredu na dostojanstven način oprostili od velikog trenera. Na stadionu Šturma bio je postavljen je kovčeg sa posmrtnim ostacima trenera veka, kako bi se svi navijači mogli od njega oprostiti. Na severnoj tribini postavljena je fotografija legendarnog Štrausa sa Grbavice, a navijači su imati priliku da se upišu u knjigu žalosti.

Tribine su bile ispunjene do poslednjeg mesta, svi su došli kako bi se oprostili od legendarnog fudbalera i trenera. Reflektori na stadionu su upaljeni u 19:09. Radili su tačno 81 minut u čast klupske legende koja nikad neće biti zaboravljena.

Sa razglasa se čula čuvena pesma Bijelog dugmeta “Ima neka tajna veza”, kao i još jedna domaća numera “Život je more”. Ubrzo su zapaljene baklje, dok su sve vreme navijači doslovno grmeli sa tribina.

Grac je ispratio Ivicu Osima u legendu…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Bauer (@fotos.chris.bauer)

PROČITAJTE JOŠ:

OBRADOVIĆ NIJE USPEO Olimpijakos posle velike drame izborio vizu za F4 u Beogradu!

NIŠTA OD MAJSTORICE Budućnost dobila FMP i bacila rukavicu Partizanu!

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.