Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PARTIZAN VODI Gledao se VAR, a Natho ne greši sa bele tačke! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Bibnars natho ne greši sa bele tačke (Foto: Starsport)

Fudbalerima Partizana trebalo je 10 minuta da slome otpor Radnika. Crno-beli su poveli u Surdulici sa 1:0, a gol je postigao Bibars natho sa bele tačke.


Na meču Lion – PSŽ, naša kladionica nudi kvotu 3.15 za igru GG1.

Čak dvojica fudbalera Partizana pala su u šesnaestercu domaćih, najpre Rikardo koji je povlačen, a zatim i Menig, ali arbitar je u prvom trenutku odmahnuo rukom. Ipak, VAR je proveravao ovu situaciju i sudija Lukić promenio je svoju prvobitnu odluku, pokazao je na belu tačku.

Kao i mnogo puta do sada, siguran sa 11 metara bio je Bibars Natho i crno-beli su poveli u Surdulici.

PROČITAJTE JOŠ:

SRBIN U CENTRU PAŽNJE IAKO NIJE IGRAO Jović nije hteo da uđe u igru protiv Verone, evo i zašto

5 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.