Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PROBLEM ZA IVANJIČANE Stadion potopljen, a u subotu dolazi Partizan… (FOTO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Stadion Javora u Ivanjici (Foto: FK Javor)

Fudbaleri vicešampiona Srbije Partizana u subotu na startu nove sezone Superlige gostuju u Ivanjici. Na teškom gostovanju protiv Javora, crno-beli će sa novim trenerom ilijom stolicom biti pod imperativom pobede!


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Slovana protiv Dinama iz Batumija je 1.70. Meč u Bratislavi počinje u 20:30.


Poznato je već odavno da teren Javora nije baš u najboljem stanju, ali sada je situacija postala još gora. Velike padavine pogodile su Srbiju u utorak, a nisu naravno zaobišle ni Ivanjicu, gde je Gradski stadion bio gotovo potopljen!

Trenutno stanje terena, dan posle nevremena, je veoma loše. na pojedinim delovima terena i dalje ima vode, pa iz daljine izgleda kao da se radi o omanjim jezerima.

Pitanje je koliko će se situacija popraviti do subotnjeg duela sa gostima iz Beograda, kojima bi u tom pogledu posao mogao da bude znatno otežan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

PROČITAJTE JOŠ:

NOVI ANGAŽMAN Srpski defanzivac ostaje u Španiji

Dobitna kombinacija se ne menja! Ljulj još dve godine u Realu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.