Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

LIGA NACIJA Odbojkašice Srbije čudesno pobedile moćne Amerikanke i plasirale se u polufinale!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Detalj sa četvrtfinalnog meča Lige nacija Srbija - SAD (Foto: OSS)

Odbojkašice Srbije načinile su prvorazrednu senzaciju, One su u četvrtfinalu završnog turnira Lige nacija eliminisale aktuelne olimpijske šampionke selekciju SAD rezultatom 3:2 (29:27, 25:23, 20:25, 20:25, 15:13) i plasirale su se u polufinale takmičenja koje se održava u glavnom gradu Turske Ankari!


LIGA KONFERENCIJA B36 Toršavn u četvrtak od 19.00 dočekuje Borac, a kvota naše kladionice na pobedu Banjalučana je 1.88.


Naš tim je odlično ušao u meč protiv velikih favoritkinja. Reprezentativke Srbije su bile potpuno ravnopravne u prva dva seta, a što je najvažnije, imale su više koncentracije u odlučujućim trenucima, pa je prvi set Srbija dobila na razliku, sa 29:27, a drugi sa 25:23, pa su izabranice Danijelea Santarelija povele sa velikih 2:0 u setovima.

Naravno, očekivao se odgovor Amerikanki, koje nisu želele tek tako da se oproste od titule. Taj odgovor je usledio u naredna dva seta koja je selekcija SAD dobila identičnim rezultatom, 25:20, pa je odluka o pobedniku pala u petom setu. Srbija je odigrala najbolje kad je bilo najpotrebnije i u petom setu slavila sa 15:13 i posle 126 minuta igre eliminisala Amerikanke!

U polufinalu, Srbija će se u subotu sastati sa Brazilom koji je bio bolji od Japana sa 3:1 u setovima.

PROČITAJTE JOŠ:

BOMBA! Zvezda dovela mladog reprezentativcva Srbije

NOVO PRAVILO ZA MUNDIJAL, A NE UVODI GA FIFA Igrači bi u Kataru mogli u karantin!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.