Budimo u kontaktu

EVROLIGA

KAMPACO PRED BASKONIJU Svaka utakmica nam je kao finale, a što se plej-ofa tiče… (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Fakundo Kampaco (Foto: Printskrin/MaxBet sport)

, plejmejker Crvenu zvezdu očekuje meč sa Baskonijom u okviru 30. kola Evrolige. Argentinski plejmejker Fakundo Kampaco nalazi se u izvanrednoj formi u poslednje vreme i mogao bi da bude glavni adut u duelu sa španskom ekipom.


EVROLIGA Crvena zvezda u četvrtak od 19 časova dočekuje Baskoniju, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.70.


Biće veoma teško. Oni su sjajan tim, opasan tim. Mogu da postignu poene sa svih pozicija na terenu i na različite načine. Moramo da budemo fokusirani i to posebno na određene igrače. Igraju jako brzo sa puno energije, pa ćemo morati da budemo i strpljivi i pametni u meču sa njima – rekao je Kampaco.

Navijačima bi interesantan mogao da bude Fakuov duel sa bivšim saigračem iz Denvera Markusom Hauardom. Kako sam kaže i on jedva čeka taj duel od kojeg bi mogao da zavisi i krajnji rezultat.

Naravno, on je nešto kao “glava zmije”, igra pleja i asistencijama usrećuje saigrače. Moramo da budemo agrasivni na njemu.

Naglasio je Kampaco da ekipa trenutno ne treba da razmišlja o šansama za plasman u plej-of.

Ne možemo da ramišljamo o plej-ofu sada. Moramo da priđemo svakoj utakmici kao da je finale. Da napredujemo i razvijamo se kao tim. To je ključ. Ne treba da razmišljamo o plej-ofu i našim šansama.

Kako su šanse za TOP 8 Evrolige male, Kampaco je upitan da li se klub okrenuo ABA ligi…

Odličan smo tim. Mislim da je Partizan, baš kao i mi odličan tim. Sve je stvar živaca. Ko bude imao više strpljenja i ko bude više želeo pobedu uzeće na kraju titulu – zaključio je Fakundo Kampaco.

PREPORUČUJEMO:

IVANOVIĆ: Da pobedimo Baskoniju nam ne treba napad, u njemu ćemo već da nađemo rešenje! Otkrio da li igraju Nedović i Dobrić (VIDEO)

PRVI ČOVEK NAPOLIJA JASAN Želite Osimena? Nije problem! Evo koliko to košta

3 Komentara

3 Comments

  1. NR

    22.03.2023. at 20:30

    Fakando koliko zaradjujete za Aba ligu?

  2. Ok

    22.03.2023. at 20:52

    Ja kao Zvezdaš želim da doživite poraz u naredne dve utakmice pod obavezno.

    • krivaja

      23.03.2023. at 08:21

      nisi ti zvezdas

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.