Budimo u kontaktu

KATAR 2022

POZNAT SPISAK MEKSIKA ZA MUNDIJAL Raul Himenez ipak na čelu putnika za Katar!

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Raul Himenez ipak putuje u Katar (Foto: Beta/AP)

Fudbalska reprezentacija Meksika tačnije selektor Herardo Tata Martino objavio je spisak od 26 fudbalera na koje računa za Mundijal u Kataru. Odavno je poznato da na istom neće biti dva možda i najbolja igrača poput Havijera Ernandeza Čičarita i Karlosa Vele.


KOŠARKA, KVALIFIKACIJE ZA SP: Kvota naše kladionice na pobedu Srbije protiv Turske je 1.43. Meč počinje u 20:00.


Argentinski stručnjak nije do poslednjeg trenutka znao da li će moći da računa na Raula Himeneza, ali će napadač Vulverhemptona ići na Svetsko prvenstvo. Iako je uskočio na listu, špic “vulvsa” i dalje nije do kraja spreman zbog povrede kuka zbog koje poslednjih nedelja nije bio na terenu u Premijer ligi.

Za golmana Giljerma Očou i vezistu Andresa Gvardada ovo će biti peti Mundijal u karijeri, a počeli su u Nemačkoj 2006. godine.

Ovo je sastav reprezentacije Meksika:

Golmani: Giljermo Očoa (Amerika), Alfredo Talavera (Juarez) i Rodolfo Kota (Leon).

Defanzivci: Ektor Moreno (Monterej), Hesus Galjardo (Monterej), Nestor Arauho (Amerika), Sesar Montes (Monterej), Horhe Sančes (Ajaks), Herardo Artega (Genk), Kevin Alvarez (Pačuka) i Hoan Vaskes (Kremoneze).

Vezisti: Andres Gvardado (Betis), Ektor Erera (Hjuston), Edson Alvarez (Ajaks), Orbelin Pineda (AEK), Urijel Antuna (Kruz Azul), Erik Gutjerez (PSV), Karlos Rodrigez (Kruz Azul), Roberto Alvarado (Gvadalahara), Luis Romo (Monterej) i Luis Šaves (Pačuka).

Napadači: Raul Himenez (Vulverhempton), Irving Lozano (Napoli), Enri Martin (Amerika), Aleksis Vega (Gvadalaha) i Rohelio Funes Mori (Monterej).

PROČITAJTE JOŠ:

BIZARNO Ko mu je sastavljao spisak? Selektor protivnika Srbije u Kataru nije znao da pročita imena igrača! (VIDEO)

GANA OBJAVILA SPISAK ZA KATAR Trljaju ruke na Marakani, Zvezda dobila i trećeg fudbalera na Mundijalu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.