Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

GRUPA “D” Slavlje “pevaca”, Ričarlison presudio desetorici iz Marselja (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Totenhema proslavljaju drugi gol u meču sa Marseljom (Foto: FK Totenhem)

Fudbaleri Totenhema startovali su pobedom u novoj sezoni Lige šampiona. Oni su pred svojim navijačima pobedili francuski Marselj sa 2:0 i upisali prva tri boda.


Liga Evrope: Na meču HJK – Betis, naša kladionica nudi kvotu 2.35 za igru 2&3-5.


Imao je Totenhem inicijtivu, imao je i neke prilike, pretili su i Francuzi, ali se u prvih 45 minuta mreže nisu tresle. A možda i ključni momenat odigrao se već u 3. minutu nastavka, kada je prvotimac Marselja Mbemba dobio crveni karton.

Od tada je Totenhem zaigrao još ofanzivnije, ali su njegovi napadači ipak strepeli sve do 76. minuta, kada je Ričarlison konačno doneo radost londonskom klubu. Pet minuta kasnije isti igrač se i drugi put upisao u strelce, pa su “pevci” mogli da počnu sa proslavom prve pobede u svojoj grupi Lige šampiona.

GRUPA D, 1. kolo

Sreda

Ajntraht Frankfurt – Sporting Lisabon 0:3 (0:0)

(Edvards 65, Trinkao 67, Santos 82)

Totenhem – Marselj 2:0 (0:0)

(Ričarlison 76, 81 – Mbemba ck 48)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.